• Uni-login og Microsoft konto er IKKE det samme- det eneste de har tilfælles er brugernavn. (Det til venstre for @)
  • Eleven logger på PC´en med sin Microsoft konto
  • Microsoft konto består af brugernavn@elev.fgusv.dk
  • Når eleven er logget ind, vil One-note, Teams og andre office produkter være klar til brug.
  • Kan eleven ikke huske password, kan vi nulstille det. Opret en opgave til os på http://fgusv.freshdesk.com
  • Skriv gerne, hvis jeg skal uddybe noget.

(Der skal altid stå ”Anden Bruger” inden de logger ind- og Gæst må ikke anvendes)