Hvis du er på skolens pc, går pc'en automatisk på FGU-STUDENT.
Hvis du ikke gør, kan du prøve at de-aktivere wifi - og derefter aktivere det igen

Deaktiver - aktiver wifi

Hvis dette heller ikke virker, kan du oprette en ticket

Hvis du har din egen pc med, kan du også logge på FGU-STUDENT - her bruger du dit Office login xxxxx@fgusv.dk eller for elever: xxxxx@elev.fgusv.dk samt dit eget password

Vi anbefaler at du benytter FGU-HOTSPOT til mobiletelefoner

Gæster af huset kan bruge FGU-HOTSPOT - Der er intet password - du bliver ledt til en hjemmeside hvor du skal klikke på "accept"